Home PageTuristické vízum do japonska

Turistické vízum do Japonska

viza photo

Turistické vízum do Japonska

Čeští občané, držitelé platného českého cestovního pasu, mohou pobývat na území Japonska bez víza po dobu nepřesahující 90 po sobě jdoucích dnů.
Toto se nevztahuje na české občany, kteří hodlají vstoupit do Japonska za účelem získání zaměstnání nebo trvalého pobytu, výkonu povolání nebo účasti
na veřejných kulturních a sportovních akcích za úplatu nebo za účelem pobytu přesahujícího 90 po sobě jdoucích dnů.

Pro občany Ruské federace, Ukrajiny a dalších států bývalého Sovětského svazu, je vízum při vstupu do Japonska povinností.
Obratťe se proto,prosím, na naši kancelář, rádi Vám zařídíme jednorázové vízum společně s výběrem vhodných letenek a rezervací
hotelů v Japonsku.  Podmínkou pro zajištění  zvacího a garančního dopisu ze strany JTB, je rezervace ubytování zajištěná námi po celou dobu pobytu v Japonsku,
Výběr ubytování je možný z široké škály 3 i 4* hotelů po celém Japonsku na základě aktuální dostupnosti v konkrétním termínu.
Předpokládaná doba zajištění krátkodobého víza včetně zvacího a garančního dopisu JTB:   5-6 týdnů před odletem.

Základní dokumenty potřebné pro zajištění víza:

– 2x formulář žádosti o vízum (posíláme v době zajištování víza námi)
– 2x aktuální  pasové foto s bílým pozadím
– platný cestovní pas (jeho platnost musí být nejméně 6 měsíců před a po návštěvě Japonska)
– program vašeho pobytu
– povolení k trvalému nebo dlouhodobému pobytu v ČR
– zvací a garanční dopis – zajištuje naše cestovní kancelář
– dokumenty vysvětlující důvod vstupu do JP, tj. potvrzení rezervace ubytování a letenky

Ambasáda má oprávnění v případě potřeby žádat o výpis z bankovního účtu žadatele o vízum, případně potvrzení o zaměstnání nebo o studiu.

V případě sdělení bližších informací či žádosti o zajištění víza nás, prosím, kontaktujte zde: info@jtbczech.com

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress